Agjent/e dhe bashkpunëtor i marketingut në “Radio Vala Rinore”

Radio Vala Rinore shpall konkurs për pozitën Agjent/e dhe bashkpunëtor të marketingut.

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresen: valarinore@yahoo.com

Mundësi e mirë punësimi…. në radion që e dëgjojnë të gjithë.

Radio Vala Rinore 94.7 FM

Exit mobile version