Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on: android 2017 Android  iphone  iOS  

 

 

 

 

 

faq icon fn

 

 

 

 

Frequently asked questions (FAQ

Pyetje dhe përgjigje të shpeshta

 

 

 

 

Si mund të reklamoj biznesin tim në Radio Vala Rinore?

Sektori i Marketingut të Radio Vala Rinore do të punojë me ju, për të ju ofruar fushatë efektive reklamimi, duke trajtuar kerkesat tuaja specifike. Kontaktoni për të mësuar më shumë, se si biznesi juaj mund të reklamohet në Radio Vala Rinore.

bg phone top +383 38 240 888 

Si mund të dëgjoj Radio Vala Rinore?

Ju mund të dëgjoni Radio Vala Rinore në FM radio në frekuencën 94.7 MHz, përnes kompjuterit duke përdorur Radio Player-in, në krye të faqes, si dhe përmes Smartphone ose Tablet.

demo3 Për të mësuar më shumë, luteni të vizitoni këtë link

Ku mund të shkarkoj aplikacionin e Radio Vala Rinore?

Aplikacioni është në dispozicion në versionin më të fundit të Android, për smartphone dhe tablet

download2 Shkarkoni aplikacionin nga dyqani Google Play, lidhur këtu

Si mund të dëgjoj Radio Vala Rinore në pajisjet iOS?

Lajm i mirë është se për të dëgjuar Radio Vala Rinore në iOS (iPhone & iPad), ju nuk keni nevojë të instaloni ndonjë aplikacion, por këtë mund ta bëni vetëm duke përdorur shfletuesin Safari.

safari 5122x Klikoni nga pajisja juaj mobile ios.radiovalarinore.com

Si të raportoj problemet teknike në Radio Vala Rinore

Ju mund të raportoni një problem teknik duke përdorur formularin e faqës së internetit të Radio Vala Rinore. Këtë mund ta bëni edhe nëse dëshironi të raportoni gabime gramatikore në artikujt tonë të lajmeve në internet.

check big Për të raportuar, plotësoni formularin në anën e djathtë

A mund të dëgjoj Radio Vala Rinore në Facebook?

Po. Ju keni mundësi të dëgjoni Radio Vala Rinore përmes Facebook, duke kërkuar faqen zyrtare 'Radio Vala Rinore' në Facebook, dhe duke zgjedhur Live Stream | 94.7 FM.

live Për të kaluar direkt te aplikacioni në Facebook vizitoni këtë link

Fasada GER

Category: Artikull I Sponsorizuar

Për herë të parë në Kosovë, në GREEN EMERALD RESIDENCE, për fasadim të jashtëm dhe për lyerje të mureve të brendshme janë përdorur vetëm produktet e kompanisë së mirënjohur sllovene JUB, e cila ofron garanci 10 vjeçare për produktet e saj, garancion të cilin do ta posedoje çdo banor i Green Emerald Rezidencë.

Green Emerald Rezidencë - ka zgjedhur me kujdesin më të madh secilin bashkëpunëtor, për të siguruar kushtet më të mira për një jetë më të mirë. Green Emerald Rezidencë, vazhdon përsosjet e tij edhe me fasadë JUB.

Fasada është fytyra e çdo objekti. Ajo e bën objektin me te kapshëm vizualisht, ia jep pamjen estetike, por edhe e mbron nga ndikimet atmosferike dhe e kursen energjinë e nevojshme për ngrohje dhe freski të objektit. Ndryshe, pa fasade kualitative, komplekset e mëdha nuk do të dukeshin bukur.

Fasada e Green Emerald Rezidencë ka ngjyrë të bardhë të kombinuar me të gjelbër si guri i çmueshëm Emerald, që është simboli i këtij kompleksi madhështor.

Aplikimi i materialeve të kualitetit të lartë JUB, bëhet nga punëtorë të kualifikuar dhe kompani e specializuar për vendosjen/aplikimin e këtyre produkteve, nën mbikëqyrje të arkitektëve nga kompania - JUB.

Fasada e përdorur në Green Emerald Rezidencë është me sipërfaqe me relief e padepërtueshme për lagështinë dhe rezistente ndaj temperaturave të ulëta dhe të larta. Për ta arritur këtë qellim, në Green Emerald Rezidencë është aplikuar:

 • Pllaka izoluese JUBIZOL EPS F GRAPHITE, th = 10 cm
 • Fasada (abrib) JUBIZOL ACRYL FINISH S - 1.5 mm nuanca e bardhë
 • Baza para fasadës "JUBIZOL UNIGRUND"
 • Ngjitës “JUBIZOL LEPILNA MALTA” për mbulimin dhe rrafshimin e rrjetave përgjatë tërë sipërfaqes izoluese
 • Rrjeta armuese “JUBIZOL" rrjeta e fasadës 160g/m²
 • Ngjitës “JUBIZOL LEPILNA MALTA” për ngjitjen pllakave izoluese, t = 0.5 - 1,5 cm

STIROPORI I GRAFITIT, th = 10 cm është polistiren i ekspanduar i pasuruar me grimca reflektuese të grafitit të cilat e refuzojnë nxehtësinë, ashtu si e refuzon pasqyra dritën. Përbërja e stiroporit e zvogëlon bartjen e nxehtësisë, aftësitë termoizoluese janë të përmirësuara për 40%, që i kontribuon efiçiencës energjike të objektit. Stiropori JUBIZOL EPS F GRAPHITE, th = 10 cm, është zgjedhja adekuate kur dëshirojmë më të mirën nga izolimi.

Disa nga karakteristikat e Stiroporit të Grafitit i cili është vendosur në Green Emerald Rezidencë janë:

 • Termoizolues i shkëlqyeshëm (40% më i mirë në krahasim me stiroporin e bardhe Slloven)
 • Thithshmëri e vogël e ujit
 • I përhershëm dhe i qëndrueshëm
 • I lëshueshëm për avullin
 • Ka veti të mira mekanike edhe në pesha të vogla
 • Miqësor për mjedisin
 • Ndërveprim i shkëlqyeshëm me ngjitës dhe me maltë
 • Dimensione stabile
 • Aplikohet lehtë

www.greenemerald.info

Për kontakt
Plotësoni formularin e mëposhtëm