Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

 

 

 

 

 

faq icon fn

 

 

 

 

Frequently asked questions (FAQ

Pyetje dhe përgjigje të shpeshta

 

 

 

 

Si mund të reklamoj biznesin tim në Radio Vala Rinore?

Sektori i Marketingut të Radio Vala Rinore do të punojë me ju, për të ju ofruar fushatë efektive reklamimi, duke trajtuar kerkesat tuaja specifike. Kontaktoni për të mësuar më shumë, se si biznesi juaj mund të reklamohet në Radio Vala Rinore.

bg phone top +383 38 240 888 

Si mund të dëgjoj Radio Vala Rinore?

Ju mund të dëgjoni Radio Vala Rinore në FM radio në frekuencën 94.7 MHz, përnes kompjuterit duke përdorur Radio Player-in, në krye të faqes, si dhe përmes Smartphone ose Tablet.

demo3 Për të mësuar më shumë, luteni të vizitoni këtë link

Ku mund të shkarkoj aplikacionin e Radio Vala Rinore?

Aplikacioni është në dispozicion në versionin më të fundit të Android, për smartphone dhe tablet

download2 Shkarkoni aplikacionin nga dyqani Google Play, lidhur këtu

Si mund të dëgjoj Radio Vala Rinore në pajisjet iOS?

Lajm i mirë është se për të dëgjuar Radio Vala Rinore në iOS (iPhone & iPad), ju nuk keni nevojë të instaloni ndonjë aplikacion, por këtë mund ta bëni vetëm duke përdorur shfletuesin Safari.

safari 5122x Klikoni nga pajisja juaj mobile ios.radiovalarinore.com

Si të raportoj problemet teknike në Radio Vala Rinore

Ju mund të raportoni një problem teknik duke përdorur formularin e faqës së internetit të Radio Vala Rinore. Këtë mund ta bëni edhe nëse dëshironi të raportoni gabime gramatikore në artikujt tonë të lajmeve në internet.

check big Për të raportuar, plotësoni formularin në anën e djathtë

A mund të dëgjoj Radio Vala Rinore në Facebook?

Po. Ju keni mundësi të dëgjoni Radio Vala Rinore përmes Facebook, duke kërkuar faqen zyrtare 'Radio Vala Rinore' në Facebook, dhe duke zgjedhur Live Stream | 94.7 FM.

live Për të kaluar direkt te aplikacioni në Facebook vizitoni këtë link

Për kontakt
Plotësoni formularin e mëposhtëm