Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 19 September 2023 21:58

Ben Affleck eksploron marrëdhënien e re me Jennifer Lopez

 1111111111111111111111111111111111111 webbbbbbbbbbb

Ben Affleck tani është në një marrëdhënie me Jennifer Lopez, pasi u shoqërua më parë me Jennifer Garner, ish-bashkëshorten e tij. Ai është fotografuar duke ecur me Lopez dhe ata kanë pasur disa momente romantike bashkë. Përveç kësaj, edhe fëmija i Jennifer Lopez, Emma, ka bashkëndarë disa momente me ta.

Një fakt interesant është se Ben Affleck duket më i lumtur kur është me Jennifer Lopez, ndryshe nga marrëdhënia e tij me ish-bashkëshorten Jennifer Garner. Affleck dhe Garner u martuan në vitin 2005 dhe ndanë në vitin 2015, por kanë vendosur të ruajnë marrëdhëniet e mira për hir të tre fëmijëve të tyre.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter