Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 17 September 2023 22:18

A duhet të lani dhëmbët para ose pas larjes së fytyrës?

dddddddddddd

A i lani më parë dhëmbët, pastaj larjen e fytyrës, ose anasjelltas?

Secili prej nesh ka një rutinë që e zbaton pothuajse çdo ditë, zakonisht gjatë mëngjesit dhe mbrëmjes.

Nëse larja e fytyrës bëhet më parë se larja e dhëmbëve, kjo nuk është e mirë, dhe është e nevojshme të ndryshoni këtë rutinë.

 Nëse lani dhëmbët pasi keni larë fytyrën, kjo mund të dëmtojë lëkurën tuaj.

Bakteret nga goja juaj në pastën e dhëmbëve mund të shkaktojnë puçrra në lëkurën e fytyrës.

Mbetjet e pastës së dhëmbëve, të pasura me peroksid hidrogjeni, alkool, sodë buke dhe fluor, mund të qëndrojnë në lëkurën tuaj gjatë ditës dhe natës.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter