Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 17 September 2023 12:53

Rita Ora dhe Bebe Rexha shpërndajnë momente të ngrohta në prapaskenë

 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Rita Ora dhe Bebe Rexha, kanë shkëlqyer në MTV Video Music Awards 2023 dhe kanë ndarë momente të ngrohta në prapaskenë. Kjo tregon një lidhje të ngushtë dhe një ndjenjë të thellë miqësie mes tyre.

Fotografia ku Rita dhe Bebe janë duke u përqafuar është një dëshmi e bukur e dashurisë dhe mbështetjes mes tyre. Është e kënaqshme të shohim artistët e njohur të promovojnë dhe të tregojnë dashuri për kulturën e tyre të përbashkët dhe për njëra-tjetrën.

Përshkrimi i Ritës për Beben tregon se ato janë të afërta dhe të dashura për njëra-tjetrën. Ky është një frymëzim për fansat e tyre dhe për të gjithë shqiptarët që ndjekin karrierën e tyre ndërkombëtare.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter