Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 16 September 2023 22:55

Dita Ndërkombëtare e Pandave të kuqe: Sensibilizimi për rrezikun që i kërcënon këto krijesa të rralla

 0000000000000aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa webbb

Dita Ndërkombëtare e Pandave të Kuqe është një ngjarje e rëndësishme që u krijua nga Rrjeti i Pandave të Kuqe në vitin 2010 për të ngritur ndërgjegjësimin për rrezikun që po i kërcënon këto krijesa të rralla në natyrë. Pandat e kuqe, janë një specie e pandave që gjendet në pyjet e dendura të Azisë, veçanërisht në rajonin jugperëndimor të Kinës dhe në Himalajet lindore.

Në dekadat e fundit, popullsia e pandave së kuqe është shënuar me një rënie të vazhdueshme, kryesisht si rezultat i humbjes së habitatit dhe presionit nga njerëzit. Organizatat dhe rrjetet e natyrës janë angazhuar në përpjekje për të mbrojtur dhe rikthyer popullsitë e pandës së kuqe përmes programeve të ruajtjes dhe edukimit.
Dita Ndërkombëtare e Pandave të Kuqe synon të sensibilizojë publikun ndaj nevojës për të mbrojtur dhe ruajtur këto krijesa të çmuara, të cilat janë pjesë e pasurisë natyrore të planetit tonë

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter