Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 16 September 2023 21:54

Mrekullia natyrale e shërimit për shëndetin tuaj

fghjk

Vaji i farës së zezë është një ilaç natyral i përgatitur nga farat e bimës së njohur si "kumin i zi".

Kjo bimë është e njohur për vetitë e saj shëruese dhe është vendase në Azinë Jugperëndimore, Afrikën dhe Mesdhenë.

Për shekuj të tërë, vaji i farës së zezë ka përdorur në mjekësi tradicionale dhe për shërimin e problemeve të ndryshme të shëndetit, duke i dhënë vendin e tij të drejtë në kabinetin tuaj të ilaçeve natyrale.

Studimet shkencore kanë dëshmuar se vaji i farës së zezë posedon një gamë të gjerë të vetive shëruese në trajtimin e kushteve të ndryshme shëndetësore.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter