Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 15 September 2023 21:44

Festimi i parë i ditëlindjes së Maysonit

 0000000000000000000 webbb

Në një ngjarje të veçantë dhe emocionuese, Marigona dhe Robini përjetuan ndjenjën e prindërimit plot një vit më parë. Pasi pritën fëmijën e tyre, Maysonin, ata janë përpjekur të jenë prindër të përkushtuar dhe të kujdesshëm në rrugën e tyre të parë të prindërimit.

Për të festuar këtë vit të parë të jetës së Maysonit dhe për të ndarë këtë moment të lumtur me miqtë dhe familjarët e tyre të dashur, familja Krasniqi organizoi një festë të madhe dhe të ngrohtë. Të afërmit dhe miqtë erdhën për të festuar këtë ditë të rëndësishme me Marigonën, Robinin dhe të voglin Mayson.

Festa ishte një ngjarje e mrekullueshme, e mbushur me ushqim të shijshëm, dekorime të bukura dhe emocione të shumta.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter