Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 15 September 2023 16:41

Vetite e portokallit

 44

Portokalli është një frut i njohur për ngjyrën e tij të portokalltë dhe shijen e ëmbël. Ai vjen nga një pemë e quajtur "portokalli" dhe është origjinalisht nga Azia Lindore.

Kjo frut është i përdorur për të bërë lëng portokalli dhe për të konsumuar si frutë të freskëta. Portokallët janë të pasur në vitaminë C, që është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm dhe për sistemin imunitar.

Ata gjithashtu përdoren në gatim dhe për të shtuar shije frutore në ushqime të ndryshme. Portokallët janë një frut shijes dhe të shëndetshëm që janë të njohur në të gjithë botën.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter