Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 27 August 2023 23:13

Cila është data më e mirë për të shitur iPhone-in tuaj nëse po ndërroni për iPhone 15?

 dsdrftgyh webb

Ekspertët këshillojnë që ata që kanë një iPhone të vjetër të mendojnë për t'i ndërruar pajisjet e tyre para lansimit të iPhone 15, pasi çmimet pritet të bien për modelet e mëparshme.

Kompanitë e ndërrimit të celularëve, si Sellcell dhe Envirofone, parashikojnë një ulje të vlerës së telefonave të vjetra pas daljes së modeleve të reja në treg.

Kjo ulje mund të prekë deri në 16%. Megjithatë, për ata që nuk kanë ndërmend të blinin një iPhone të ri, kjo periudhë mund të jetë një mundësi për të gjetur oferta të mira për celularët e vjetër të iPhone në tregun e dytë.

Kështu që, para se të vini në dispozicion pajisjen tuaj të vjetër, konsideroni tregun dhe këshillat e ekspertëve për të bërë një vendim të informuar.
Apple është përgatitur për të lansuar iPhone 15 më 12 shtator, duke shkaktuar interes të madh në tregun e smartphone-ve.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter