Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 19 May 2023 11:46

Dita e Llojeve të Rrezikuara

monkey donkey web

Mbrojtja e llojeve të rrezikuara të planetit është thelbësore për një sërë arsyesh.

Pra, çdo pranverë, njerëzit në mbarë botën kremtojnë Ditën e Llojeve të Rrezikuara, në mënyrë që të ndriçojnë se sa jetike është të mbrosh ato kafshë dhe bimë të klasifikuara si të rrezikuara, të kërcënuara ose të cenueshme.

Vetëm në SHBA ka më shumë se 1300 lloje të rrezikuara ose të kërcënuara. Kjo do të thotë se ato priten të zhduken në të ardhmen nëse nuk ndërmerren masa të rëndësishme.

Submit to FacebookSubmit to Twitter