Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 18 May 2023 21:10

Rita Ora unike si gjithë!

hdgbyuew

Rita ora po duket mahnitëse në bluzën e saj të bardhë të shoqëruar me një xhaketë kafe.

Veshja e saj është kombinimi perfekt i stilit dhe komoditetit duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për një natë jashtë.

Ajo gjithmonë arrin të duket elegante.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter