Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 18 May 2023 12:40

Kungujt: Shëndet dhe shije në pjatë

pumpkin web

Kungujt janë të pasura me vitaminat A dhe C dhe janë një burim i mirë i fibrës dhe kalciumit.

Kungujt janë një pjatë e shendetshme dhe mund të përdoren në shumë receta.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter