Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 17 May 2023 21:42

Kafshët në natyrën e tyre kundër kushteve artificiale të njeriut

kafshe web

Kafshët jetojnë në ambientet e tyre natyrale, në pyje, shpella, male, oqeane dhe dete.

Njerëzit i marrin kafshët dhe i mbajnë në kushte artificiale, si zonat urbane dhe fermat.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter