Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 13 May 2023 17:03

Pse ndjehemi "të verbër" kur fikim dritat?

drita web e re

Kur fikni dritat në dhomë, dhe keni sytë e hapur, atëherë nuk do të shihni për disa sekonda derisa sytë tuaj të përshtaten me ndryshimin e nivelit të dritës.

Kjo ndodh sepse sytë tuaj duhet të përshtaten me ndryshimet e dritës për të parë qartë.

Kjo është arsyeja pse shpesh mund të ndjeheni "të verbër" për disa sekonda pasi fikni dritat.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter