Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 13 May 2023 12:07

Reflektimi ynë në pasqyrë....

44444444444

Kurrë nuk kemi parë fytyrën tonë në mënyrë të vërtetë, përveçse nëpërmjet një reflektimi në një pasqyrë ose në një fotografi.

Kjo është sepse truri ynë i lidh imazhin e fytyrës sonë me perceptimin tonë, dhe ne nuk kemi një perceptim të drejtpërdrejtë të fytyrës sonë.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter