Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 06 May 2023 01:04

Kujdesi gjatë dietës...

sta webbkhvjk

Dieta është një pjesë shumë e rëndësishme e një jetese të shëndetshme. Nëse ju kujdeseni për ushqyerjen tuaj, mund të ndikoni shumë në shëndetin tuaj fizik dhe mendor. Këtu janë disa informacione të dobishme për dietën:

Konsumoni një larmi ushqimesh të shëndetshme: duke përfshirë fruta dhe perime të freskëta, proteina, dhe karbohidrate komplekse si gruri integral dhe orizi i zi.

Kufizoni konsumin e ushqimeve të dëmshme: si alkooli, sheqeri, krupa dhe yndyrërat e rënda.

Pini mjaft ujë: për të mbajtur trupin tuaj hidratuar dhe të ndihmoni në eliminimin e toksinave.

Përdorni një plan ushqimor që përfshin tre vakte kryesore dhe dy shujta të vogla midis tyre për të ndihmuar në mbajtjen e trupit të ngopur dhe për të ndihmuar në shpejtimin e metabolizmit.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter