Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 26 March 2023 21:56

Era krenare me emrin e saj

 era fghjkl webbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbas

Në disa ngjarje publike, Era Istrefi ka veshur një veshje të zezë me disa shkronja të mëdha të shkruara mbi të, ku shkruhet "ERA".

Veshja ka qenë e thjeshtë dhe moderne, ndërsa shkronjat e mëdha të shkruara në të kanë bërë që ajo të dallohet në aktivitetet publike.

Stili i veshjes së saj me shkronjat "ERA" shpesh ka shërbyer si një mënyrë për të treguar krenari për emrin e saj dhe për të ndjekur trendet aktuale të modës.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter