Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 26 March 2023 20:39

Stresi mund të ketë....

 stres web

A e dini se stresi mund të ketë një ndikim negativ në shëndetin tuaj?

Stresi kronik mund të çojë në një sistem imunitar të dobësuar, presion të lartë të gjakut dhe rritje të rrezikut të sëmundjeve të zemrës.

Gjeni kohë për aktivitete të vetë-kujdesit si joga, meditimi ose një banjë relaksuese për të ndihmuar në menaxhimin e stresit dhe përmirësimin e shëndetit tuaj të përgjithshëm.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter