Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 16 March 2023 23:46

Rita si perëndeshë

Rita si perëndeshë

Në postimin e saj të fundit Rita duket mahnitëse.

Ajo në këtë foto me fustanin e saj të bardhë dhe me stilin e flokëve duket si një perëndeshë e vërtetë nga mitologjia greke.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter