Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 16 March 2023 12:02

Dita Kombëtare e Pandave

 panda web

Çdo vit, më 16 mars, festohet dita e arinjeve me simpatikë, që janë burim krenarie kombëtare për Kinën.

Pandat jane kafshe qe konsiderohen te rrezikuara.

Ato jetojne në rajonet e thella malore të Kinës dhe viteve te fundit u kushtohet shume rendesi mireqenies se tyre.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter