Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 13 March 2023 02:17

Cilat janë vetitë e patates?

jkhi

Vitamina-C , vitaminat B-kompleks dhe mineralet si kalium ,magnez,fosfor dhe zink janë të vlefshme për lëkurën.

Vitamina-C e pranishme në patate mund të ndihmojë ne parandalimin e kësaj sëmundje te shkaktuar për shkak të mungesës së vitaminës-C.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter