Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 12 March 2023 18:08

A e dini se disa lloje zogjsh janë në gjendje të shohin dritën ultravjollcë?

liv e for the aplase plase

Kjo i lejon ata të shohin shenja në lule dhe pendë që janë të padukshme për syrin e njeriut dhe i ndihmon ata të lundrojnë duke zbuluar modele në qiell.

Disa zogj, si ajo amerikane, kanë pendë që duken ndryshe në dritën ultravjollcë, duke i bërë ata më tërheqës për bashkëshortët e mundshëm.

Kjo aftësi për të parë dritën ultravjollcë është vetëm një nga shumë përshtatjet magjepsëse që zogjtë kanë zhvilluar gjatë miliona viteve të evolucionit.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter