Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 11 March 2023 16:34

Mjalti i famshëm...

mjalte web

Mjalti është një substancë e ëmbël dhe viskoze e prodhuar nga bletët.

Edhe ne rrjete sociale mjalti është i famshëm.

Ne foto po shihet një mjaltë dhe një blete duke ikur.

Submit to FacebookSubmit to Twitter