Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 01 February 2023 16:44

A duhet ti lajmë vezët e fshatit para përdorimit?

oop

Përveç benefiteve që ka organizmi i njeriut nga konsumimi i vezës, e cila është shumë e pasur me vitaminë A, ajo bart edhe rrezikun e salmonelës.

Në rastin e vezëve të fshatit, ato duhet të lahen me ujë të rrjedhshëm përpara konsumimit.

Nëse e marrim vezën dhe s’e kemi lartë me ujë të rrjedhshëm ajo ka rrezikun e salmonelës.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter