Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 23 January 2023 20:51

Cilat janë dobitë e limonit?

jhu
Të mirat që ai përmban për kujdesin ndaj shëndetit dhe pamjes nuk kanë të krahasuar me asnjë ilaç në botë.
 
Përdorimi i tij si ilaç u konsolidua qëkur nuk dihej ende asgjë për vitaminat.
 
aromaterapi përdoret si rifreskues, përdoret si një antiseptik, mjaft i mirë për uljen e presionit të gjakut, i dobishëm për heqjen e lythave, kallove, mishrave të lënduar, por ai përdoret gjithashtu edhe për trajtimin e artritit dhe reumatizmit.
Submit to FacebookSubmit to Twitter