Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 22 January 2023 19:43

Terapia e lashte me gota përsëri aktuale....

Amira me kupa web

Terapia me gota apo hixhame, është një teknikë që përdor gota të vogla qelqi si pajisje të thithjes që vendosen në lëkurë.
Kjo metodë përfshin fërkimin e alkoolit në fund të gotës pastaj ndriçimin e saj dhe vënien e gotës menjëherë mbi lëkurë.

Thithja gjithashtu mund të krijohet duke vendosur një filxhan përmbysur mbi një flakë të vogël ose duke përdorur një lagieje të pambukut në alkool mbi një material izolues për të mbrojtur lëkurën pastaj djegien e pambukut dhe vendosjen e një filxhani të zbrazët mbi flakë për ta shuar atë.

Flaka është një mjet për të krijuar nxehtësi që shkakton thithje brenda gotave të vogla.

Pasi thithja të ketë ndodhur gota mund të zhvendoset butësisht nëpër lëkurë (shpesh të referuara si "rrëshqitje e gotave).

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter