Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 22 January 2023 17:59

Cilat janë dobitë e këtij fruti?

gggg

Fruti i dragoit krahas një shije të mahnitshme dhe shumë të këndshme, bën vërtetë mrekulli për trupin tuaj.

Shpesh gjendet në Meksikë dhe Amerikën Qendrore dhe ka shije midis një kivi dhe dardhe.

Është i mbushur gjithashtu me një numër ushqyesish kryesorë, duke përfshirë fibra, magnez, hekur, vitaminë C dhe vitaminë E.

Për shkak se fruti i dragoit është i mbushur me fibra dhe prebiotikë, shkencëtarët kanë zbuluar se ai mund të ndihmojë vërtet në rregullimin e sistemit tuaj të tretjes dhe në kontrollin e shëndetit të zorrëve.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter