Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 08 January 2023 18:49

‘Matcha’ me shumë dobi

matcha webbbbbbbbbbbbbb

Çaji ‘matcha’ konsiderohet si një nga çajet të fuqishme të çajit të gjelbër. Ky caj eshte në Japoni dhe bëhet nga gjethet të pluhurosura të Camellias.

1.Çaji ‘matcha’ e shpejton metabolizmin dhe ndihmon në humbjen e peshës. Çaji nuk ka efekte anësore, që nënkupton se nuk duhet të frikësoheni për shtypjen e gjakut apo pulsin e zemrës.

2.Ky çaj gjithashtu e lufton kancerin

3. ‘Matcha’ ju mirëmban nivelet e energjisë.

4.Çaji e parandalon plakjen e parakohshme duke ju mbrojtur nga rrezatimet ultravjollcë dhe sëmundjet e lëkurës.

5.Dhe e fundit çaji ‘matcha’ rrit funksionin e trurit.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter