Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 08 January 2023 11:52

Matilda rikthehet me muzikal

Matilda web

Ky adaptim filmik i një vepre të Roald Dahl tregon historinë e Matilda Wormwood, një vajzë e talentuar e detyruar të durojë një baba të vrazhdë, të largët dhe nënën.

Më keq, Agatha Trunchbull drejtoresha e keqe në shkollën e Matildës, është një ngacmuese tmerrësisht e rreptë.

Megjithatë, kur Matilda e kupton se ka fuqinë e telekinezës, ajo fillon të mbrojë miqtë e saj nga zemërimi i Trunchbull dhe të luftojë kundër prindërve të saj të pasjellshëm.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter