Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 02 January 2023 12:42

Si të rifilloni ushtrimet pas festave??

 Fitnes web

Pas një kohe shumë të nevojshme për t'u çlodhur me familjen dhe miqtë gjatë festave te fund vitit, rikthimi në rutinën tuaj mund të jetë mjaft sfidues, veçanërisht kur bëhet fjalë për stërvitjen.

Por tani ekspertët e fitnesit kanë formuluar pesë këshilla të dobishme për t'u rikthyer në një rutinë stërvitjeje pas festimeve.

Këto këshilla janë:
1. Caktoni kohën e ushtrimeve
2. Mos e mbingarkoni veten
3. Personalizojeni stërvitjen tuaj
4. Gjeni një shoqërues me të cilin do të shkoni bashkë në ushtrime
5. Vendosni qëllime afatshkurtra

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter