Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 28 November 2022 12:14

Prindërit e Leartës me shtëpi luksoze

 esa

Prindërit e Learta Jakupit janë shumë të njohur dhe të dashur për publikun.

Në postimin e fundit, nëna e saj ka publikuar shtëpinë e tyre.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter