Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 26 November 2022 11:57

Përjashtohet nga shkolla për shkak të modelit të flokëve të tij

aa1111111111111111 web

Një djalë 12-vjeçar me emrin Alfie Ransom u pezullua nga shkolla pasi që i preu flokët si Ronaldo Nazario.

Nëna e tij, Emma shprehu habi se si mund te përjashtohet i biri vetëm për shkak të modelit të flokëve.

Ajo ka vendosur që mos ta detyrojë atë t’i rruaj flokët pasi që sipas saj secili duhet të jetë vetvetja dhe njerëzit duhet te pranohen ashtu siç janë.

Përndryshe Alfie do te mbetet jashtë shkollës derisa t’i rruajë flokët e tij.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter