Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 23 November 2022 22:03

Cilat janë vlerat ushqyese të kungullit?

123 unebdhi tincjdsshf

Dy llojet kryesore janë “pepo”, të cilën shkencëtarët i quajtën “kunguj të vegjël”, të cilët shpesh gdhenden ose përdoren për të marrë pjesë në panaire të ndryshme.

 Të quajtura gjithashtu dhe kunguj sheqeri, ngjyra është portokalli e ndezur, me seksione të ndara të ngjeshura që rriten afer terrenit të tokës.

Ngjyra portokalli ka një nuancë të lehtë rozë-gri, dhe trupi shpesh fryhet kur shtrihet në tokë.

Pjesa e brendshme e kungujve vjen me dhjetëra fara të bardha dhe të zeza, të lidhura me një lëndë pulsuese.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter