Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 20 November 2022 14:42

Pse është mirë që molla japoneze të konsumohet?

hjfrehfuw

Edhe pse tingëllon pabesueshëm është e vërtetë se fara e mollës japoneze apo siç e quajnë japonezet “kaki”, ka mbire ne Nagasaki pas eksplodimit te bombës atomike.

Fryti i freskët apo lëngu i mollës japoneze përdoret për mjekim te opstipacionit, për ndezje te zorrëve, hemorroide, dhimbje ne bark si dhe e ule tensionin e rritur te gjakut.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter