Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 23 September 2022 18:33

Boronica super ushqim???

789456123

Studiuesit nga Universiteti i Karolinës së Veriut zbuluan se amerikanët e moshuar që tashmë vuanin nga probleme të dukshme njohëse mund të përfitonin shumë nga ngrënia e frutave çdo ditë.

Në shumë raste, shëndeti i trurit të tyre arriti të njëjtat nivele të njerëzve pa histori të njohur të rënies njohëse.

Gjetjet e këtij studimi janë potencialisht novator, duke treguar se një frut i thjeshtë mund të bëjë potencialisht atë që mjekësia e zhvilluar pas dekadash kërkimesh mjekësore nuk mundi.

Boronicat janë njohur prej kohësh si një ‘superushqim’, me vetitë antioksidante dhe një mori vitaminash dhe mineralesh të tjera të lidhura me shëndetin e trurit dhe reduktimin e rrezikut të sëmundjeve të zemrës dhe kancerit, ndër përfitimet e tjera shëndetësore.

Studiuesit zbuluan se ata që konsumonin boronica çdo ditë kishin shpejtësinë e përpunimit mendor të rikuperuar shumë pas periudhës.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter