Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 22 September 2022 20:09

Kendall Jenner mahnitëse në këtë foto

 777777777

Disa orë më vonë, Kendall Jenner ndërroi jelekun dhe xhinset e saj për një kombinim të mrekullueshëm mbrëmjeje.

26-vjeçarja veshi një bluzë të bardhë të prerë, të shoqëruar me pantallona të zeza.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter