Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 22 September 2022 18:06

Rina Balaj në…

 ttttttttttttddddddddddgggggggglkkkk

Këngëtarja së fundmi ka udhëtuar drejt Tanzanisë dhe nga atje ka publikuar disa imazhe të reja.

Rina mori vëmendje edhe me pamjen pa grim dhe veshjen me shumë stil.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter