Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 22 September 2022 16:11

Perimet dhe zarzavatet me gjethe janë…

 Untitled page

Spinaqi, marule, zarzavate: janë përbërës për shumë pjata, janë të ushqyeshme dhe të shëndetshme.

Megjithatë, është aq e vështirë për t’i larë siç duhet, saqë i shmangim ose preferojmë zgjidhje të produkteve të ngrira.

Perimet dhe të gjitha perimet jeshile janë të prirura ndaj dëmtuesve dhe insekteve të ndryshme.

Larja e duhur është e nevojshme për të mbrojtur trupin tonë nga substancat e rrezikshme të pesticideve, si dhe nga papastërtitë natyrore të tokës.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter