Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 21 September 2022 22:25

Çfarë parandalon çokollata e zezë?

 Untitled

Çokollata e zezë mund të parandalojë sëmundjet vdekjeprurëse dhe ndihmon shumë trurin.

Çokollata e zezë përmban flavanol, i cili parandalon inflamacionin dhe mund të zvogëlojë inflamacionin e indeve.

Çokollata e errët ka një efekt parandalues në sëmundje të zemrës, diabet, demencë dhe depresion.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter