Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 21 September 2022 19:49

Efekti i mrekullueshëm i aroniave tek personat me diabet

 ttttrrrr

Diabeti shpesh lidhet me faktorët e stilit të jetesës, duke përfshirë dietën e pashëndetshme dhe mungesën e stërvitjes.

Ka një sërë mënyrash për të kontrolluar sheqerin në gjak që mjeku juaj mund t’ju rekomandojë, duke përfshirë ilaçet, ndryshimin e dietës, humbjen e peshës dhe më shumë ushtrime.

Ndjeshmëria ndaj insulinës dhe shënuesit e inflamacionit u vlerësuan në ditën e shtatë, ndërsa nivelet e sheqerit në gjak pas ngrënies u kontrolluan në ditën e tetë.

Ai zbuloi se ndjeshmëria ndaj insulinës ishte përmirësuar me 22 për qind.

Kjo ishte domethënëse sepse ndjeshmëria e lartë ndaj insulinës çon në uljen e sheqerit në gjak.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter