Print this page
Sunday, 29 May 2022 20:13

Shakira në humor të mirë

Shakira 2

Në premierën e filmit “Elvis” në tapetin e kuq kaluan shumë zonja të njohura nga bota e kinemasë dhe e modës, e nuk mungoi luksi as këtë mbrëmje.

Megjithatë, një dozë magjepsjeje dhe elegance të lartë ka sjellë Shakira.

Veshjen e shtrenjtë e ka plotësuar me bizhuteritë e shtrenjta “Chopard”.