Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Sunday, 29 May 2022 11:22

Shaqir Cërvadiku rrëfehet…

 aaaaaa

 

Këngëtari i muzikës popullore, Shaqir Cërvadiku, e ka treguar një rrëfim të tij për Qamilin e Vogël.

Ai, në një emision, ka thënë se ai e ka simpatizuar dhe e ka pëlqyer si këngëtar Qamilin e Vogël që nga mosha e fëmijërisë.

“Një herë mua dhe djalin e Qamilit na bën të garonim në këndim. Unë këmishën e parë dhuratë kam pasë nga Qamili i Vogël, ka qenë një dhuratë për bajram”.

“Ajo është dhurata më e mirë në jetë, unë i dua të gjitha këngët e tij”,ka thënë Cërvadiku.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter