Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 28 May 2022 19:32

Pse nuk e ka bërë Xhensila ende albumin

aaaaaafff

Ajo tregoj shumë çka nga aspekti personal dhe ai profesional.

Ndër tjerash Xhensila foli edhe rreth albumit muzikor dhe arsyeve që ajo ende nuk ka publikuar një të tillë.

Kur do ta sjellë artistja albumin muzikor dhe cilat janë arsyet që ajo ende nuk ka publikuar atë.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter