Print this page
Saturday, 28 May 2022 19:29

Aksesorët e mbretëreshes simbolizojnë...

aaaab

Mbretëresha Elizabeth mori pjesë në shfaqjen e luleve të Chelsea, një nga ngjarjet e saj të preferuara.

Mbretëresha Elizabeth zgjodhi një kombinim rozë, doreza të bardha dhe një gjerdan me perla që i dhanë pamje verore pamjes së saj.

Por ajo që vunë re fansat e saj ishte karfica e mrekullueshme Cartier, e cila ka një vlerë të veçantë emocionale për të.

Kjo karficë e veçantë është trashëguar nga prindërit e saj, Mbreti George dhe Mbretëresha Elizabeth për ditëlindjen e saj të 19-të, në vitin 1945 dhe ka dy lule mbi të.