Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 11 February 2022 22:27

Tom Holland vendos të …

MAJMUNI ME FAME

Pas suksesit të “Spider-Man: No Way Home”, Tom Holland po kthehet si Nathan Drake në adaptimin e video lojërave “Uncharted”.

“Kam luajtur dy personazhe shumë të famshëm që janë të famshëm për ngjitjen e gjërave”, tha aktori britanik 25-vjeçar.

“Ishte e rëndësishme për ne që të krijonim këtë stil unik për Nathan Drake, kështu që nuk kishte fare ngjashmëri me Spider-Man, por… kur jeni duke bërë këta filma të mëdhenj, është emocionuese të shohësh se sa larg mund t’i kalosh kufijtë. për atë që mund të bësh fizikisht, për t’i dizajnuar këto sekuenca që të jenë unike, të freskëta dhe të reja”, tha ai.

Nathan Drake është ekuivalenti mashkullor i Lara Croft në botën e lojërave, duke thyer varre sekrete dhe duke shmangur kurthet vdekjeprurëse për të kërkuar objekte të lashta.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter