Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Saturday, 08 January 2022 18:11

Arbana në pushime me...

endathe best

Mirëpo, krahas punës, ajo duket se e gjen kohën edhe për familjen. Këtë fundjavë, Arbana ka vendosur që t’ia dedikoj djalit të saj, Jonit.

Arbana me djalin e saj, Jonin kanë vendosur të udhëtojnë jashtë Shqipërisë, por destinacionin nuk e kanë zbuluar ende.

Ka qenë vetë Arbana, e cila ka publikuar në Instagram një foto nga avioni, krahas së cilës ka shkruar:
“Një fundjavë pushim dhe jam vetëm për Jonin tim”.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter