Print this page
Monday, 03 January 2022 17:37

Bineqtë që kanë lindur në vite të ndryshme

zuuuuuuuuu bad

Një çift në Californi janë bërë prindër të binjakëve por që kanë lindur në dy vite të ndryshme.

Aylin, bebja që lindi 2.400 gr ishte fëmija i parë që lindi në 23.45, 15 minuta para se të trokasë Viti i Ri 2022, ndërsa vëllai i saj me peshë gati 3 kg lindi 15 minuta më pas pikërisht në orën 00:00 të 2022.

“Është e çuditshme të mendosh që ata janë binjakë por kanë vit të ndryshëm të lindjes” tha e ëma në një njoftim për median të publikuar nga spitali, Natividad Medical Center.

“Ishte kënaqësi e madhe të ndihmosh këto dy bebe që të lindin shëndosh e mirë, njëra në 2021 dhe tjetri në 2022” tha doktoresha.