Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 07 September 2021 19:48

Miqësitë jetëshkurtëra të Dafinës

zeqiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii123456789

Dafina Zeqiri zë vend në mesin e emrave të këngëtarëve më të suksesshëm shqiptarë.

Ishte një kohë e shkurt kur Dafina Zeqiri rrinte e përqafuar me Dhurata Dorën, shoqëri që nuk zgjati shumë.

Së fundi, Dafina Zeqiri nuk flet as me Mario Novak ku ky i fundit gëzonte një shoqëri shumë të mirë me këngëtaren, saqë ishte edhe pjesë e videoklipit të këngës “Zili zili”.


Mirëpo, tani Mario ka filluar të ketë shoqëri të mirë me rivalen e Dafinës, Dhurata Dorën dhe kjo u bë e ditur përmes disa fotografive të postuara nga vet ata.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter